Sobota, 27 dubna, 2024
A-TÝMMládež

SOUHRN VÍKENDU: Všichni skvěle!

Víkend 11.2.-12.2. byl pro všechny naše kategorie mimořádně úspěšný. Hrálo se jak na naší palubovce, tak ve Frýdku-Místku nebo Znojmě. Konkrétní kategorie a úspěchy si rozebereme v následujícím sumáři.

Žáci tento víkend zajížděli na půdu do Frýdku-Místku na další kolo Českého poháru, kde tentokrát startovali mezi elitou a vedlo se jim skutečně náramně, když po výborných výkonech obsadili na tomto Českém poháru skvělé 3. místo!

Výsledky všech utkání najdete zde:

Zlín vs České Budějovice 0:2

Zlín vs Kladno 0:2

Zlín vs Prosek 2:0

Zlín vs Rychnov 2:0

Zlín vs Letovice 2:0

Zlín vs Svitavy 2:0

Zlín vs Beskydy 2:0

Holky U20 tento víkend hrály v neděli v naší hale od 9:00 proti TJ Junior Brno. Toto utkání holky zvládly a vyhrály 3:1. V dalším utkání, které následovalo třicet minut po skončení předchozího, taktéž holky hrály výborně a zvítězily stejným poměrem jako první zápas.

Kluci U20 měli svoji pětku extraligy tentokrát ve Znojmě. Jednalo se opět o druhou výkonnostní pětku, kde se kluci utkali postupně s týmy Frýdku-Místku (2:3), Kladna (3:0), Českých Budějovic (2:3) a Znojma (3:1). Těmito výsledky si zajistili druhé místo a postup do nejlepší pětky extraligy U20, což je pro ně jistě motivace do další práce, jelikož první pětka ve Zlíně dlouho nebyla. Třešnička na dortu je, že tento turnaj 4.3.-5.3. budeme hostit u nás ve Zlíně! Velká gratulace!

Muži hráli v sobotu 11.2. doma proti Black Volley Beskydy a vítězstvím si mohli zajistit účast v předkole, což se po výsledku 3:1 podařilo a po letech, kdy se nám nevedlo, opět ve Zlíně uvidíme play-off. Předtím ale ještě budou dvě utkání základní části, nejprve 18.2. v Liberci a následně 4.3. doma proti Ústí nad Labem.